SUPERLITE

Vehicles

Ketterää voimaa 365 päivää vuodesta

Tämä on jotain aivan uutta. Se kulkee mukanasi henkilöauton peräkontissa. Tehty kulkemaan syvässäkin lumessa sekä vetämään painavia kuormia. Suomessa kehitetty Superlite on helppokäyttöinen ja siitä on karsittu kaikki ylimääräinen. Olit menossa sitten mökille, pilkille, tai metsätöihin Superlite tuote kulkee mukana. Voit kasata sen muutamissa minuuteissa ilman työkaluja käyttöösi.

Snowlion
Talven toimintaan

Alkuperäinen Snowlion kehitetty Skandinavisiin olosuhteisiin. Tämä on se alkuperäinen Suomessa kehitetty kevytmoottorikelkka minkä purat ja kasaat nopeasti käyttöösi. Eikä vie säilytys tilaa.

Mountainlion
Maastoon kuin maastoon.

Mointainlion in forest

Alkuperäisen Snowlion jatkokehittyi mönkijäksi. Muunnat kelkkasi mönkijäksi siihen sopivalla paketilla muutamissa minuuteissa ja pääset nauttimaan Superlitestä ympärivuoden.

Enemmän, paljon enemmän.

Kaksi laitetta yhdessä

Joka sään, kaikkina vuoden aikoina ja maastosta riippumatta. Tämä on todellinen monikäyttöinen kevyt työkalu kaikkeen työn tekemisestä vapaa-ajan liikkumiseen edullisilla käyttökustannuksilla. Sinä päätät.

Muutat kelkan mönkijäksi tai purat sen ilman työkaluja kuljetusvalmiiksi muutamissa minuuteissa.

Tilaa nyt:

Rakenna omasi:

Syntynyt modulaa-riseksi

Varustele tarpeittesi mukaisesti

Rakenna paketista juuri sinulle sopiva. Vaihtoehtoja on paljon ja siitä löytyvät kokonaisuudet niin ammattikäyttöön kuin yksityishenkilöille. Kuljeta tai vedä tavaraa, tee latuja, käy pilkillä tai toimii mukana linjanraivauksessa.

Superlite sopii

Yksityishenkilölle

Tutustu lisää verkkokaupassa tai soita! 040 8094590

Ammattilaisille

Yrityksille tarjoukset saat 040 809 4590 tai olli@superlion.fi

Tilaa SUPERLION nyt!

Varmista, että saat omasi tämän kauden aikana